Anmeldelse af G Data Total Security

Home / Domæner, hosting og online / Anmeldelse af G Data Total Security

G Data Total Security er en softwareløsning til malwarebeskyttelse og sporing af alle større computerfarer. Den indeholder stor reparationsformåen, så vel som databeskyttelse.

Programmet har den høj grad af beskyttelse, når det drejer sig om firewall, spam, spyware, virus og hacking. Dens enestående forældrekontrol, beskyttelse mod identitetstyveri, PC-optimering og værktøjer til sikkerhedskopiering er prisværdige. Den er pålidelig og forudsigelig, eftersom du kan kontrollere opdateringerne time for time og sikkerhedskopiering af billeder.

G Data Total Security er en prisvindende beskyttelse mod malware. Den har funktioner til sikkerhed, sikkerhedskopiering, scanninger, identitetstyveri og PC optimeringsværktøjer. Den har funktioner til moderne mobil smartphones sammenkoblet med laptop mode og gamer mode. Med dens up-to-date kan du glæde dig over malwarebeskyttelse på alle dine mobile enheder.

Som antivirusprogram leverer G Data også funktioner til privat-browsing og logfiler. Den har PC-optimeringsværktøjer, automatisk sikkerhedskopiering, beskyttelse af mobiltelefon og en filsletter. Herunder vil vi anmelde nogle af de primære funktioner i programmet:

Anti-virus – Den har DoubleScan teknologi og OutbreakShield til hurtig og effektiv sporing af virusinfektioner. Disse leverer et prisværdigt, hurtigt svarsystem, som sikrer hurtige downloads af dine data, på en sikker måde. De adgangsskabte scanninger, planlagte scanninger og dybdescanninger giver en fuldstændig oprydning. G Data Total Security er glimrende designet til at sikre overførsler og eksterne sikkerhedskopieringer. Den har pålidelig Firewall beskyttelse, plus forældrekontroller af web browsing.

Firewall – Beskyttelse mod sporingsindtrængning med sine firewalloperationer. – firewallen har talrige konfigurationer, hvad der er bekvemt for de fleste påkrævede applikationer. Efterhånden som IT-teknologi udbredes mere og mere, opstår nye trusler og malwareudfordringer. G Data Total Security har moderne værktøjer til at give sig i kast med aktuel virus, spyware og ormetrusler. Sikkerhedsdetaljer tilbyder al det nødvendige dække for basal og avanceret beskyttelse mod moderne farer.

Forældrekontrol – I bund og grund står din familie over for behov for forældrekontrol af websites og kommunikation. Der er også behov for exceptionelle funktioner til videoovervågning for at opnå effektive kontrolmuligheder.

Identitetstyveri – For at imødegå identitetstyveri har den en god passwordstyrer, password generator, filkryptering, filsletter og website autentificering. Med er pålideligt værktøj til sikkerhedskopiering, garanterer den tryghed mod hackere. Med den totale beskyttelse kan du effektivt kontrollere adgang til dit harddrev. Denne beskyttelse gælder både data og Internet kommunikationer.

PC TuneUp – Den er komplet med PC Tune-up værktøjer, nemlig: Registerrenser, disk defragmenter, diagnostisk rapport og opstartsstyrer. Dette sætter den i stand til at diagnosticere en mangfoldighed af problemer for at udføre dynamisk beskyttelse.

Letanvendelig – Den arbejder godt sammen med større operativsystemer, som Windows 7, Vista og XP. Som en forbedring af den tidligere version, har den forøget evne til at forfølge nye udfordringer fremført af computertrusler. Ved at gøre det let for dig at scanne afgørende data på din computer, gør den det ubesværet for dig at spore malware og at beskytte systemet fuldstændigt.

Hjælp & Support – Kundesupport er tilgængelig på en 24/7 basis med telefon, Live chat, manual, vidensbase, forum og e-mail kontakt. Dens pålidelige præstation giver garanti med prøveversioner for nye brugere.

Download G Data Security

Køb G Data Software